39 донорів здали кров у Radisson Blu Hotel на виїзній донації

39 донорів здали кров у Radisson Blu Hotel на виїзній донації

Виїзні донації змінюють саме уявлення про донорство крові як практику і формують те, що ми називаємо культурою донорства

1 серпня 2023 року, 15:16

29 липня 39 донорів здали кров на виїзній донації у Radisson Blu Hotel на Ярославовому Валу у Києві. Це був черговий захід у межах щомісячної акції від ДонорUA «Додай червоного». Забір крові здійснювала виїзна бригада Інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова.

«Виїзні донації змінюють саме уявлення про донорство крові як практику і формують те, що ми називаємо культурою донорства. З медичної процедури кроводача перетворюється на майже святкову подію, яка дарує глибокий емоційний досвід та відчуття причетності до важливої справи. Вдячна Radisson Blu Hotel, команда якого щоразу створює для донорів і гостей теплу атмосферу, та нашим партнерам Gelius Ukraine, які підтримують наші заходи», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

39 донорів — це майже 18 літрів крові для військових та цивільних пацієнтів Інституту Амосова. Кожна донація здатна врятувати 3 життя — дякуємо всім, хто долучається до цієї справи.

Стати частиною донорського руху може будь-хто. Що ви можете зробити?

  • зареєструватися на сайті ДонорUA і стати донором, якщо не маєте протипоказань;
  • підтримати ДонорUA фінансово, налаштувавши регулярний платіж на Buy Me a Coffee, або задонатити іншим зручним для вас способом — кошти потрібні зокрема для перевезення крові до фронту;
  • стати волонтером ДонорUA і брати участь в організації заходів;
  • поширювати інформацію про важливість донорства та наші ініціативи.

Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.