192 співробітники ПрАТ «МХП» здали кров на корпоративних донаціях

192 співробітники ПрАТ «МХП» здали кров на корпоративних донаціях

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху

14 серпня 2023 року, 14:28

Протягом останнього місяця ДонорUA провели ще три корпоративних дні донора на підприємствах ПрАТ «МХП»: 13 липня — на ПрАТ «Миронівська птахофабрика», 24-го — у Філії «Птахокомплекс», і 10 серпня — на СТОВ «Старинська птахофабрика» та ТОВ «МХП-Агро-С». Усього 192 співробітники МХП здали кров на потреби військових та цивільних пацієнтів. Забір проводив Київський обласний центр служби крові.

«Бізнес — це зокрема і про цінності, й ми раді, що в нас вони суголосні. Для багатьох працівників ПрАТ «МХП» здавати кров стало звичною справою, і підтримувати та розвивати її, особливо зараз — надзвичайно важливо. Кожна нова корпоративна донація на підприємствах компанії — тепла та яскрава подія, де люди знають, що роблять і для чого. Ми вдячні за підтримку донорського руху та плідну співпрацю», — коментує Марія Вереітіна, проєктна менеджерка ДонорUA та організаторка корпоративних донацій.

Співробітники ПрАТ «МХП» уже давно просувають корпоративне донорство у команді, й ми раді супроводжувати їх на цьому шляху. У червні компанія підписала меморандум про співпрацю з ДонорUA, аби ефективніше й системніше розбудовувати донорську культуру на різних підприємствах холдингу.

«ДонорUA є нашими надійними партнерами і виконують важливу місію, в якій гасло «Разом до перемоги» набирає все більших масштабів. Насправді, такі заходи дають людям можливість відчути себе потрібними і корисними. Побутує думка, що якщо ти зараз не на фронті, ти не допомагаєш, а завдяки донації крові люди відчувають свою значущість і роблять велику справу, рятуючи життя чиємусь братові, чоловіку, сину», — зазначає Катерина Комаревич, регіональна менеджерка з соціальних проєктів ПрАТ «МХП».

Вже протягом 2 місяців ДонорUA регулярно проводить корпоративні донації в ПрАТ «МХП». Протягом червня було проведено ще два дні донора, на яких кров здали 119 працівників з трьох підприємств компанії, розташованих у Київській області. Окрім того, ПрАТ «МХП» користується функціоналом ДонорUA for Teams — інструментом для командного донорства, розробленим заради розвитку корпоративної соціальної відповідальності.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово — наприклад, налаштувати регулярний платіж на Buy Me a Coffee, або задонатити іншим зручним для вас способом. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ПрАТ «МХП» — найбільший виробник та експортер курятини в Україні. Компанія спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також веде іншу аграрну діяльність (виробництво м'ясо-ковбасних виробів і м'ясних виробів, готових до вживання). Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає на 8 місці у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України.

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 135 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.