20 працівників Razom Group здали кров на корпоративному дні донора

20 працівників Razom Group здали кров на корпоративному дні донора

Колективні донації стають усе більш звичною та нормальною практикою — серед донорів у Razom Group майже не було новачків

14 серпня 2023 року, 15:24

4 серпня ДонорUA провели корпоративний день донора для Razom Group. Під час заходу, що відбувся в офісі компанії, 20 донорів здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила виїзна бригада Київського обласного центру служби крові.

«Тішить, що донорство стає усе більш звичною та нормальною практикою — у Razom Group майже всі учасники дня донора вже мали досвід здачі крові. Зате приходили гості з сусідніх офісів, які жалкували, що не знали про цей захід раніше, аби підготуватися й теж здати кров. Подія, як і завжди, пройшла позитивно — донори фотографувалися, ласували печивом і купували яскравий благодійний мерч, кошти від реалізації якого йдуть на перевезення крові до фронту», — розповідає Євгенія Якобчук, проєктна менеджерка ДонорUA та організаторка корпоративного дня донора.

«Ми Разом з ДонорUA зробили гарну справу і допомогли нашим захисникам, віддавши частинку своєї крові, яка зараз є надзвичайно необхідною. Дякую організаторам за чудову ініціативу», — коментує Марина Шиманська, CFO Razom Group.

20 донорів — це майже 10 літрів крові, яка рятує життя. Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.