37 донорів здали кров на корпоративній донації у MacPaw

37 донорів здали кров на корпоративній донації у MacPaw

Забір проводила виїзна бригада Київського обласного центру служби крові

28 серпня 2023 року, 15:32

9 серпня ДонорUA провели корпоративний день донора для MacPaw — української IT-компанії, яка створює та розповсюджує програми для macOS та iOS.

Під час заходу, що відбувся в офісі компанії, 37 співробітників здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила виїзна бригада Київського обласного центру служби крові.

«Бізнес — це завжди про тренди, й ми віримо, що приклад таких компаній як MacPaw стане поштовхом у розвитку культури донорства як такої. Корпоративні дні донора стали популярними задовго до повномасштабного вторгнення рф, а сьогодні вони є особливо цінною підтримкою для країни», — коментує Марія Вереітіна, проєктна менеджерка ДонорUA та організаторка корпоративних донацій.

«Ми регулярно проводимо День донора в нашій компанії, адже це захід з подвійною користю: важлива соціальна ініціатива, яка допомагає рятувати життя, та тімбілдинг команди. Опція приїзду бригади в офіс дуже зручна та дозволяє збільшити кількість донорів. Вже кілька років поспіль обираємо ДонорUA як партнера», — ділиться Оксана Плахотнюк, менеджерка MacPaw Foundation.

37 донорів — це майже 17 літрів крові, яка рятує життя. Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.