Дякуємо за порятунок життів: подарунки всім донорам від Gelius до 3-річчя співпраці з ДонорUA

Дякуємо за порятунок життів: подарунки всім донорам від Gelius до 3-річчя співпраці з ДонорUA

Протягом трьох років співпраці Gelius підтримує усі події ДонорUA та регулярно впроваджує акції для донорської спільноти

29 серпня 2023 року, 13:29

Восени 2020 року платформа ДонорUA та бренд ґаджетів Gelius стали партнерами, аби разом популяризувати донорство крові та рятувати більше життів. З нагоди триріччя співпраці Gelius запускають акцію, в межах якої усі, хто зареєструвалися на платформі ДонорUA, можуть отримати знижку 200 грн на купівлю чохлів від Gelius.

Акція діє з 28 серпня по 31 грудня 2023 року.

Як узяти участь?

Отримати знижку можуть усі зареєстровані на ДонорUA, незалежно від дати останньої донації та наявності довідок в особистому кабінеті.

«Одна з цілей ДонорUA — показати, що донорство крові — це не лише важливо та шляхетно, а ще й цікаво, стильно і геть нескладно. Досягати її нам допомагає зокрема співпраця з Gelius — донори можуть отримувати не лише традиційне печивко, а й функціональні подарунки. Звісно, кров люди здають не заради цього, але завжди приємно отримувати подяку за свою доброту у вигляді речей, що приносять користь. Дякуємо партнерам за теплу співпрацю та допомогу в порятунку життів!», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

«Вже три роки ми підтримуємо донорські ініціативи, які ми вважаємо беззаперечним цінним компонентом здорового суспільства. Докладати посильні зусилля для заохочення донорів — це те, як ми визначили свою роль в цьому процесі. Коли людина здає кров — це стає способом підтримати, підзарядити чиєсь життя. Наприклад павербанк теж є символом підзарядки та енергії, і ми віримо що бути на зв'язку є цінною можливістю для людей. Gelius, як бренд гаджетів, у свій спосіб намагається підзарядити енергію донорів, передаючи гаджети в якості подарунків», — розповідає засновник бренду ґаджетів Gelius Олексій Пʼятниця.

Протягом трьох років співпраці Gelius підтримує усі події ДонорUA та регулярно впроваджує акції для донорської спільноти. За цей час команда Gelius надала понад 2500 стильних і якісніх ґаджетів та аксесуарів у якості подарунків для донорів і гостей.

Долучайтеся до важливих справ і ви! Стати частиною донорського руху може будь-хто. Ви можете:

Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.