Майже 14 літрів крові зібрали фахівці L'Oréal на корпоративному дні донора

Майже 14 літрів крові зібрали фахівці L'Oréal на корпоративному дні донора

Вже не перший рік співробітники L'Oréal Україна долучаються до здачі крові

29 серпня 2023 року, 16:11

15 серпня ДонорUA провели корпоративний день донора для L'Oréal Україна. Під час заходу, що відбувся в офісі компанії, 31 донор здав кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила виїзна бригада Київського міського центру крові.

«Радісно бачити, як донорство крові інтегрується у корпоративні традиції. Це і є одна з ключових цілей ДонорUA — зробити донорство нормальною повноцінною частиною сучасної міської культури, якою воно має бути й після нашої перемоги. Бізнес — одна з рушійних сил цього процесу. Дякуємо L'Oréal Україна за довіру та підтримку важливої справи. Крові, зібраної під час корпоративної донації, може вистачити для порятунку понад 90 життів — це надзвичайно щедрий подарунок», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

«Кожного року компанія L'Oréal проводить День корпоративної соціальної відповідальності Citizen Day — глобальний одноденний волонтерський захід у сфері соціальної взаємодії. Це день, коли працівники L’Oréal можуть взяти участь у різноманітних соціальних ініціативах. Вже не перший рік співробітники L'Oréal Україна долучаються до здачі крові. Цього року ми вирішили співпрацювати з ДонорUA та залишились дуже задоволені. Перед донорством для нас провели онлайн лекцію, де колеги мали можливість дізнатися багато нового про донорство, що було надважливо та допомогло свідомо підійти до процесу здачі крові. На жаль, зараз ми живемо у такий час, коли наявність крові у центрах та лікарнях дуже важлива, це допомагає зберегти життя як і військовим, що боронять нашу країну, так і допомогти цивільному населенню. Саме тому ми вирішили у цьому році долучити ДонорUA до нашого заходу Citizen Day», — розповідає Антоніна Пашніна, спеціалістка зі сталого розвитку L'Oréal Україна.

31 донор — це 13,95 л крові, яка рятує життя. Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.