ДонорUA та портал МУЗВАР за системне донорство крові: старт спільної ініціативи до MUZVAR AWARDS-2023

ДонорUA та портал МУЗВАР за системне донорство крові: старт спільної ініціативи до MUZVAR AWARDS-2023

Ініціатива покликана не лише допомогти розв'язати проблему нестачі донорської крові для передової, а й популяризувати культуру донорства в Україні через молоді імена музичної індустрії

30 серпня 2023 року, 14:01

ДонорUA разом із номінантами та друзями порталу «МУЗВАР» у межах премії MUZVAR AWARDS-2023 з запускають велику соціальну ініціативу «Музика та перемога в нашій крові!».

Ініціатива покликана не лише допомогти розв'язати проблему нестачі донорської крові для передової, а й популяризувати культуру донорства в Україні через молоді імена музичної індустрії. Системне та свідоме донорство — наш вклад у перемогу!

Портал «МУЗВАР» та ДонорUA розробили спеціальну програму лояльності. Кожен, хто здасть кров у період з 30 серпня по 26 вересня включно, матиме можливість отримати спеціальну знижку 10% на будь-який квиток премії MUZVAR AWARDS-2023, що відбудеться 26 вересня в Жовтневому палаці, та отримає доступ до пресзони з можливістю особисто поспілкуватись з артистами. Ваша персональна знижка доступна в кабінеті донора на платформі ДонорUA. Тож реєструйтесь, фіксуйте донацію в системі та забирайте свої бонуси. Окрім цього, донорам будуть доступні подарунки від інших партнерів ДонорUA.

Також у межах цієї ініціативи 22 вересня з 10:30 до 14:30 у ТРЦ Gulliver відбудеться «зіркова донація», де окрім номінантів та експертів премії візьмуть участь відомі та популярні блогери, актори та представники креативної індустрії. Долучитись до цієї події зможуть усі охочі, попередньо ознайомившись із правилами підготовки до донації та протипоказаннями до донорства крові та її компонентів (тимчасовими та абсолютними).

Довідково:

МУЗВАР — музичний портал про шоубізнес та креативну індустрію України. До екосистеми входять телеканал, друкований журнал, сайт та соціальні мережі. Ресурс транслює розважальний, аналітичний та інформаційний контент, популяризує нову українську музику та розповідає про музичний спадок країни часів незалежності.

ДонорUA — єдина недержавна організація, що у співпраці з Оперативним штабом при МОЗ організовує перевезення донорської крові до прифронтових лікарень. Кожна поїздка допомагає врятувати понад 1500 життів. Якщо ви не можете здавати кров, або хочете допомагати більше, підтримайте транспортування крові фінансово — кожні 15+ грн дозволяють їй проїхати майже 1 кілометр.

Долучайтеся до нашої ініціативи «Музика та перемога в нашій крові!» та до донорського руху, і ваша кров рятуватиме життя та наближатиме перемогу!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.