55 автівок з донорською кров’ю було доставлено до фронту завдяки патріотичному мерчу #МиОднієїКрові

55 автівок з донорською кров’ю було доставлено до фронту завдяки патріотичному мерчу #МиОднієїКрові

За 14 місяців співпраці в межах соціального проєкту «Ми однієї крові» вдалося зібрати понад 2,2 млн грн

7 вересня 2023 року, 14:18

ДонорUA організовує доставку донорської крові до фронту, в чому нам допомагає соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ. У межах проєкту будь-хто може замовити патріотичний мерч від українських митців і брендів, а кошти від продажу передаються на підтримку донорського руху в Україні. Від початку повномасштабного вторгнення ми вже здійснили 69 доставок компонентів крові до фронту, з них 55 — саме завдяки ініціативи банку.

«За 14 місяців співпраці в межах соціального проєкту «Ми однієї крові» вдалося зібрати понад 2,2 млн грн. За ці кошти ми 55 разів доставили компоненти крові до фронту — цього об’єму перевезеної крові достатньо, аби врятувати більше 80 000 життів. Дякуємо всім, хто долучається до ініціативи та замовляє мерч, і партнерам, які допомагають рятувати військових і цивільних на прифронтових територіях», — коментує співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Кров перевозять у спеціальних авто, обладнаних холодильними камерами та здатними убезпечити персонал. Одна така поїздка рятує більше 1500 життів. Замовляйте мерч на сайті проєкту — кожні ваші 25 грн дозволяють автівці проїхати додатковий кілометр.

ДонорUA — єдина недержавна організація, яка у співпраці з МОЗ та СДУ «УЦТК» транспортує кров у гарячі точки. Ви можете в будь-який час підтримати перевезення крові довільною сумою.

Кров для потреб фронту заготовляється по всій Україні. Реєструйтеся на ДонорUA і діліться кров’ю незалежно від того, де ви мешкаєте — вона неодмінно переможе!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.