29 донорів здали кров у Дніпрі на новій події #Розквітай

29 донорів здали кров у Дніпрі на новій події #Розквітай

29 донорів — це 13 літрів крові для дітлахів з онкогематологічними захворюваннями

12 вересня 2023 року, 11:59

5 вересня у Creative State of Dnipro відбувся новий захід у межах кампанії #Розквітай від ДонорUA. Під час події 29 людей здали кров на потреби на потреби онкогематологічного відділення дитячої обласної лікарні. Забір крові проводила виїзна бригада Дніпропетровської обласної станції переливання крові.

«Донорська кров щодня потрібна нашим захисникам і захисницям, які зазнають поранень. Однак важливо пам’ятати і про цивільні потреби — зокрема, потреби малечі. В дітей рак виліковний у більшості випадків, якщо вчасно діагностувати хворобу й почати терапію. Переливання крові та тромбоцитарної маси — обов’язкові елементи лікування онкозахворювань у дітей: один курс хіміотерапії передбачає від 10 до 50 процедур переливання, а часом і більше. Дякуємо всім, хто здає кров і долучається до наших подій — ви даруєте людям надію та силу», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

29 донорів — це 13 літрів крові для дітлахів з онкогематологічними захворюваннями. Кожна донація здатна врятувати 3 життя — дякуємо всім, хто долучається до цієї справи. Реєструйтеся на ДонорUA та отримуйте сповіщення, коли потрібна саме ваша кров.

Серед донорів було розіграно павербенк від Gelius, які регулярно підтримують заходи ДонорUA. Партнерами події також виступили:

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює донорство як частину способу життя — життя сучасного, стильного та здорового. Долучитися можна наступним чином:

Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.