КТС надає знижку донорам крові платформи ДонорUA на всі покупки

КТС надає знижку донорам крові платформи ДонорUA на всі покупки

Акція від КТС дійсна до 31 грудня поточного року

2 жовтня 2023 року, 12:10

Магазин техніки КТС надає донорам колві платформи ДонорUA знижку 3% на купівлю будь-яких товарів. Отримати її можуть всі донори, які зареєструвалися на ДонорUA та мають підтверджені донації у системі за будь-який період. Головна умова — наявність невитрачених бонусних балів.

«Від початку існування ДонорUA ми регулярно впроваджуємо різноманітні акції, аби підтримати донорів та подякувати їм за участь у порятунку життів. Усі розуміють, що люди здають кров не заради подарунків чи знижок, але такі прояви уваги роблять досвід донорства цікавішим та позитивнішим, додаючи своєрідний елемент гри. До того ж, такі ініціативи допомагають привернути більше уваги до теми донорства. Дякуємо партнерам, які підтримують донорський рух і усвідомлюють його важливість», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Акція від КТС дійсна до 31 грудня поточного року. Незалежно від кількості бонусних балів, донори можуть отримати знижку лише 3%. Окрім цього, КТС планують проводити додаткові розіграші подарунків для донорів та ініціативи для збору коштів на перевезення крові для фронту.

«КТС — це соціально-відповідальний бренд, ми прагнемо не тільки досягти фінансової успішності компанії, а й бути корисними в соціальній та екологічній сферах. З початку повномасштабного вторгнення ми підтримуємо фінансово благодійні фонди, напряму допомагаємо війську та передаємо необхідну смарт-техніку, наші працівники активно долучаються до донації в місцевих центрах служби крові. Ми усвідомлюємо цінність кожної донації, яка може врятувати життя, тому радо підтримуємо ініціативу ДонорUA», — розповідає Юлія Воробей, директорка з маркетингу КТС.

За кожну донацію крові чи її компонентів донори отримують 100 бонусних балів в особистому кабінеті ДонорUA. Раз на місяць їх можна обміняти на промокод і отримати знижку 3% на сайті та в офлайн-магазинах КТС. Знижка розповсюджується на будь-які покупки загальною вартістю до 16 600 грн. При купівлі товарів на суму, що перевищує 16 600 грн, для усіх без винятку покупців діє фіксована знижка 500 грн.

Реєструйтеся на ДонорUA, аби здавати кров системно та зручно, й користуйтеся бонусами і спеціальними можливостями для донорів. Ваша кров переможе!

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 140 000 донорів. Більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

КТС — мережа магазинів смарт-ґаджетів, до якої входять більше 20 офлайн-магазинів по Україні та офіційний сайт. Місія бренду — спрощувати і покращувати життя клієнтів через технології. Компанія підтримує соціальні й екологічні ініціативи.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.