Планета Кіно дарує квитки донорам крові платформи ДонорUA

Планета Кіно дарує квитки донорам крові платформи ДонорUA

Щомісяця Планета Кіно надаватиме 100 промокодів на знижку 100%, за якою донори зможуть придбати квиток на будь-який сеанс за 1 грн

2 жовтня 2023 року, 13:34

Мережа кінотеатрів Планета Кіно надає донорам крові, зареєстрованим на ДонорUA, промокоди, за якими можна придбати квиток на сеанс за 1 грн. Акція діє з 1 жовтня до 31 грудня поточного року.

«Без донорів не може бути надійного тилу — їхня кров щодня рятує бійців на фронті й тисячі цивільних у мирних містах. Більшість із них здають кров добровільно й безоплатно, лише для того, аби допомогти, проте ці люди заслуговують на подяку й у вигляді подарунків. Позитивні емоції — точно не те, чим українці можуть похизуватися щодня, і простий похід у кіно багатьом допомагає перезавантажитися та відчути себе у «нормальному» житті. Хтось точно спробує себе у донорстві вперше завдяки цій акції, і навіть здавши кров усього раз, врятує цілих три життя. Дякуємо партнерам за підтримку та небайдужість!» — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Щомісяця Планета Кіно надаватиме 100 промокодів на знижку 100%, за якою донори зможуть придбати квиток на будь-який сеанс за 1 грн на сайті мережі, у мобільному застосунку або в касі кінотеатру.

«Ініціатива від ДонорUA — це можливість для нас стати частиною важливої справи. Долучайтеся до донорства крові і ви! Від вчасного переливання крові залежать сотні українських військових на передовій та цивільних у тилу. Тому кожна донація має значення!» — коментують у Планеті Кіно.

Акція діє в усіх містах, де є Планета Кіно (Київ, Львів, Дніпро, Харків, Одеса, Суми) і розповсюджується на всі технології та місця, окрім RE`LUX. Отримати промокод можуть донори, зареєстровані на платформі ДонорUA з підтвердженою адресою електронної пошти та телефоном.

За кожну підтверджену донацію крові донор отримує 100 бонусних балів, які накопичуються в особистому кабінеті. Кожні 100 балів, отримані у будь-який період, можна обміняти на промокод, за яким квиток у Планету Кіно коштуватиме 1 грн. Протягом календарного місяця донор може отримати й використати лише один промокод, незалежно від кількості накопичених балів.

Реєструйтеся на ДонорUA, аби здавати кров зручно і системно, та користуйтеся спеціальними можливостями для донорів. Ваша кров переможе!

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 140 000 донорів. Більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Планета Кіно — мережа кінотеатрів в Україні, яка налічує 10 кінотеатрів у 6 містах (Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпро, Суми), разом у яких розміщується 75 кінозалів. Мережа першою в Україні запровадила технологію IMAX, однією з перших встановила найсучасніші технології IMAX with Laser, розробила власні кінотехнології CINETECH+, RE’LUX й CINETECH+ Lase. Планета Кіно — єдина в Україні мережа кінотеатрів, що використовує технологію 4DX.

«Планета Кіно — це щÖсь!»

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.