Понад 30 команд долучилися до ДонорUA for Teams 

Понад 30 команд долучилися до ДонорUA for Teams 

ДонорUA for Teams — рішення для командного та корпоративного донорства крові

2 жовтня 2023 року, 16:28

37 команд уже зареєструвалися в системі ДонорUA for Teams, долучившись до формування культури донорства та розвитку корпоративної соціальної відповідальності.

ДонорUA for Teams — рішення для командного та корпоративного донорства крові. Це інструмент, корисний для організацій будь-якого масштабу, щоб об’єднувати активних та потенційних донорів у спільноти. Систему можуть використовувати компанії, державні та громадські організації, волонтерські та інші ініціативні групи, спортивні команди чи творчі об’єднання — будь-які спільноти, готові разом долучатися до донорського руху.

«ДонорUA for Teams — це рішення, до якого ми йшли кілька років. До цього корпоративні дні донора та групове донорство здійснювалось переважно на волонтерських засадах, несистемно і хаотично. З нашим рішенням ми можемо швидко оцінити внесок кожної групи, організації, донора, а також масштабувати залучення чинних та нових донорів до регулярних кроводач. Цим рішенням ми підтверджуємо статус ДонорUA як одного з найтехнологічніших соціальних проєктів і сподіваємось, що ця розробка відкриє нам двері не лише до корпоративних клієнтів в Україні» — коментує Олександр Краковецький,  співзасновник та технічний керівник ДонорUA.

У ДонорUA for Teams ви створюєте власну спільноту донорів, можете приєднатися до вже створеної, а також організувати корпоративний день донора для вашої компанії задля покращення вашого соціального внеску. У системі є можливість відстежувати активність команди та кожного з її учасників, а також створювати підкоманди, які можуть змагатися між собою. Можна ставити цілі забезпечення певної частини потреб крові міста, регіону тощо, слідкувати за її досягненням та внеском всіх учасників процесу.

«Цьогоріч, як і торік, усі соціальні проєкти компанії МХП ми робимо з нахилом на підтримку держави та військових у повномасштабній війні. Тому й День донора, який на всіх підприємствах компанії проводимо вже кілька років поспіль, вирішили обов'язково робити в такий спосіб, щоб наш внесок став у пригоді на шляху до Перемоги. Щоб привернути ще більшу увагу колег до донорського руху, вирішили залучити професіоналів у цій справі — команду ДонорUA. Відтак ми зареєстрували нашу компанію на платформі ДонорUA for Teams. Наразі маємо там 169 учасників. За час співпраці, починаючи з червня 2023-го, організували 3 події через платформу. Вона корисна тим, що працівники можуть долучатися з різних міст і мають можливість зробити донацію в інший день, але при цьому їхній вклад зарахується до так званого командного заліку. Це додає єдності в колективі й розуміння, що перемогу можна наближати в будь-який спосіб», — ділиться Павло Мороз, директор Департаменту корпоративної соціальної відповідальності МХП.

Для бізнесу це можливість проявити свою корпоративну соціальну відповідальність, підвищуючи залучення співробітників, а також їх лояльність до компанії. Для будь-яких інших команд ДонорUA for Teams перетворює донорство на нову та цікаву форму дозвілля. Окрім того, будь-який донор або донорка, зареєстровані на сайті ДонорUA, можуть приєднатися до будь-якої відкритої команди у системі та знайти однодумців.

«Я — військовий медик. Вперше здала кров, бо наш батальйон попросили про допомогу родичі чоловіка, що потрапив в аварію. З тих пір зрозуміла, що мені майже нічого не вартує врятувати комусь життя, стала залучати знайомих. Спочатку просто допомагали пацієнтам знайти донорів через різноманітні пабліки. Потім вирішили, що потрібно це робити більш структуровано, і створили команду UrsusDonor. Виявилось, що багато людей хочуть здавати кров, але думають, що це непотрібно. Ми намагаємося знаходити таких людей і показувати, що їхня допомога цінна. ДонорUA for Teams дуже допомагає в організації та упорядкуванні цих процесів, а в деяких донорів вмикається азарт — їм хочеться робити більше донацій, аби просувати команду. Також це дозволяє організовувати події, які видно на сайті — це викликає довіру у людей, які ще з нами не знайомі», — розповідає Лілія Чорна, депутатка Обухівської районної ради, санітарна інструкторка медпункту добровольчого батальйону «Обух», волонтерка ДонорUA.

У ДонорUA for Teams є безкоштовний пакет та платні тарифи. Отримані кошти дозволяють команді ДонорUA реалізовувати нові проєкти для залучення донорів крові — виїзні донації, лекції, інформаційні кампанії тощо.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.