32 працівники Укрексімбанку здали кров з ДонорUA

32 працівники Укрексімбанку здали кров з ДонорUA

6 жовтня 2023 року, 12:08

29 вересня команда ДонорUA організувала корпоративний день донора для співробітників Укрексімбанку. 32 працівники здали кров для потреб військових і цивільних пацієнтів. Забір крові здійснювала бригада Київського обласного центру служби крові.

«Команда Укрексімбанку вже не вперше долучається до корпоративного донорства, і ми вдячні партнерам за довіру та свідому позицію. Кожна така донація надзвичайно важлива. Наприклад, об’єм крові, зібраний 29 вересня, може врятувати майже сотню життів. Окрім цього, такі точкові корпоративні дні донора допомагають просувати культуру донорства в усій Україні», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

«У червні цього року, спільно з ДонорUA та Київським обласним центром крові ми успішно провели перший корпоративний день донора в стінах головного Банку. Як досвідчений донор, я регулярно здаю кров у центрах крові, лікарнях, а також на виїзних днях донора. Тому я сподівалася, що зручний формат, який ми запропонували колегам (без черг, в стінах банку, поруч з колегами), спонукатиме ще більше людей долучитися до проєкту. І мої сподівання виправдалися! Разом на двох заходах «ексімівці» здали понад 30 літрів крові! Це потенційно більш ніж 200 врятованих життів. Завдяки команді ДонорUA обидва заходи пройшли легко, в дружній і невимушеній атмосфері. Колеги заздалегідь отримали всі інструкції та мали можливість задати уточнювальні запитання під час лекції напередодні корпоративного дня донора. Популяризація та підтримка донорського руху під час війни набуває особливого значення, адже щодня наша кров може знадобитися пораненим воїнам, тим, хто ризикує своїм життям заради нас. Подібні заходи — ще одна можливість подякувати нашим захисникам! Тож ми й надалі плануємо організовувати корпоративні дні донора в стінах банку», — розповідає Альона Онищенко, керівниця програм з диджитал маркетингу та комунікацій Укрексімбанку.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, створити для неї власну команду на сайті, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

Укрексімбанк (АТ «Державний експортно-імпортний банк України») — акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі в особі Кабінету Міністрів. Структура АТ «Укрексімбанк» в Україні складається з Головного банку, 22 філій, 28 відділень (станом на 01.05.2023) та два представництва за кордоном — у Лондоні і Нью-Йорку. Укрексімбанк має найпоширенішу в Україні мережу банків-кореспондентів (понад 850 банківських установ у різних країнах світу). Місія банку — сприяти розвитку економіки України та бізнесу клієнтів, переважно експортоорієнтованих та імпортозамінних галузей економіки, шляхом кредитування і банківського обслуговування фінансових операцій клієнтів, підтримки національного експортера та виконання функції фінансового агента Уряду України. Загалом Укрексімбанк є лідером за обсягом кредитування та фінансування української економіки у 2022 році із часткою на рівні 14 %. Понад 55 % фінансування, отриманого від МФО, адміністровано саме через Укрексімбанк.

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 140 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.