57 доставок донорської крові для фронту здійснили завдяки ініціативі #МиОднієїКрові від ПУМБ

57 доставок донорської крові для фронту здійснили завдяки ініціативі #МиОднієїКрові від ПУМБ

6 жовтня 2023 року, 17:49

ДонорUA спільно з МОЗ організовує транспортування донорської крові до фронту, в чому нам допомагає соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ. У межах проєкту ви можете замовити патріотичний мерч від українських митців і брендів, підтримавши гривнею порятунок українських військових. Від початку повномасштабного вторгнення ми вже здійснили 73 доставки компонентів крові до фронту, з них 57 — саме завдяки ініціативі банку.

«Кожен бус із донорською кров’ю, відправлений до прифронтових лікарень, здатен врятувати 1500 життів. Це означає, що у вересні завдяки проєкту #МиОднієїКрові 3000 поранених бійців та цивільних змогли вчасно отримати необхідну допомогу. Всього ж за час співпраці проєкт зібрав для ДонорUA 2,3 млн грн. Дякуємо партнерам і всім, хто створює й носить патріотичний мерч, який рятує життя», — коментує співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Кров перевозять у спеціальних авто, обладнаних холодильними камерами та здатними убезпечити персонал. Одна така поїздка коштує близько 50 000 грн. Замовляйте мерч на сайті проєкту — кожні ваші 25 грн дозволяють автівці проїхати додатковий кілометр.

ДонорUA — єдина недержавна організація, яка у співпраці з МОЗ та СДУ «УЦТК» транспортує кров у гарячі точки. Ви можете в будь-який час підтримати перевезення крові довільною сумою.

Кров для потреб фронту заготовляється по всій Україні. Реєструйтеся на ДонорUA і діліться кров’ю незалежно від того, де ви мешкаєте — вона неодмінно переможе!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.