28 фахівців SKELAR поділилися кров’ю на корпоративній донації з ДонорUA

28 фахівців SKELAR поділилися кров’ю на корпоративній донації з ДонорUA

9 жовтня 2023 року, 15:46

4 жовтня команда ДонорUA організувала корпоративний день донора в офісі SKELAR у Києві. 28 фахівців компанії здали кров для потреб військових і цивільних пацієнтів. Забір крові здійснювала бригада Київського обласного центру служби крові.

«Кожен корпоративний день донора — важливий внесок у розбудову культури донорства в усій Україні. Це про відповідальність, приклад, тренди та інтеграцію донорства у наше повсякденне життя. Дякуємо SKELAR за довіру та підтримку донорського руху — сьогодні це особливо цінно. Здавши кров, 28 працівників компанії врятували разом більше 80 життів», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

«У SKELAR розвинена CSR-культура та навіть є внутрішня благодійна ініціатива для допомоги захисникам і захисницям на фронті. Ми вже не вперше організовуємо День донора в офісі. Донорської крові зараз критично не вистачає у прифронтових зонах, тому ми розуміємо, як важливо підтримувати такі проєкти. Віримо, що системна донація крові має увійти у звичку, як і звичка донатити на ЗСУ. Дякуємо ДонорUA за дуже круту та злагоджену організацію», — розповідає Анастасія Подпора, CSR Project Manager at SKELAR.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, створити для неї власну команду на сайті, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

SKELAR — venture builder, який будує міжнародні продуктові IT-компанії за правилами світу венчурних інвестицій. Разом із ко-фаундерами компанія збирає сильні команди, щоб запускати продуктові IT-бізнеси та перемагати на глобальних ринках. SKELAR має у своєму портфелі десяток проєктів у різних нішах — від EdTech до SaaS. Підхід, яким керується компанія — великі ринки, амбітні цілі, сильні команди. Ключова експертиза SKELAR — сучасні технології, глибока аналітика та швидке масштабування.

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 140 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.