40 співробітників НКРЕКП здали кров на корпоративному дні донора з ДонорUA

40 співробітників НКРЕКП здали кров на корпоративному дні донора з ДонорUA

19 жовтня 2023 року, 13:25

16 жовтня команда ДонорUA організувала корпоративний день донора для Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. 40 працівників установи здали кров для потреб військових і цивільних пацієнтів. Забір крові здійснювала бригада Київського обласного центру служби крові.

«Дякуємо команді НКРЕКП за довіру та за приклад, гідний наслідування. 40 донорів, здавши кров усього раз, можуть разом врятувати до 120 життів. Сьогодні, під час повномасштабної війни, коли потреби у крові критично загострилися, така організована підтримка донорського руху особливо важлива», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

«Корпоративний день донора в НКРЕКП ми провели вже вдруге. Вперше у травні цього року ми також зробили це у партнерстві з ДонорUA. Сьогодні, як і минулого разу, все пройшло на досить високому рівні. У приміщенні Комісії розгорнули мобільний пункт забору крові, який був облаштований за сучасними стандартами. Для наших співробітників, хто виявив бажання здати свою кров, були створені безпечні та комфортні умови. Будемо планувати корпоративні акції з донації крові й на майбутнє. Адже наші працівники, як і всі українці, відчувають необхідність у такий спосіб допомагати країні, допомагати пораненим українським захисникам та захисницям, а також усім, хто цього потребує. Нехай кожна крапля донорської крові врятує чиєсь життя», — зазначив керівник апарату НКРЕКП Олег Кострикін.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, створити для неї власну команду на сайті, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) — незалежний державний колегіальний орган, метою діяльності якого є державне регулювання, моніторинг та контроль за діяльністю суб'єктів господарювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 140 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.