Безкоштовні 2 години або цілий день: акція від бізнес-простору New Gene для спільноти ДонорUA

Безкоштовні 2 години або цілий день: акція від бізнес-простору New Gene для спільноти ДонорUA

30 жовтня 2023 року, 15:52

Бізнес-простір New Gene надає донорам крові, зареєстрованим на платформі ДонорUA, можливість безкоштовно відвідувати коворкінг. Акція діятиме з 30 жовтня поточного року до 31 січня наступного.

«З New Gene ми співпрацюємо вже не вперше, й дуже раді такій нагоді. Популяризація донорства через справді корисні подарунки — частина саме тієї культури, яку ми прагнемо сформувати, культури, в якій донорство крові є звичайною частиною сучасного міського життя. Дякуємо партнерам за підтримку донорського руху у важкий час», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

«Соціально орієнтований бізнес — один з пріоритетів нашої роботи на наступні роки, адже брутальна війна росії проти України змусила українське громадянське суспільство та підприємців перемкнути фокус уваги на допомогу нашим захисникам і захисницям. І промоція активного усвідомленого донорства серед українців — це та царина, у якій платформа ДонорUA досягла неймовірних успіхів. Тож маємо за честь співпрацювати та допомагати спільноті донорів крові», — коментує команда бізнес-центру New Gene.

Усі, хто зареєструвалися на платформі ДонорUA, можуть отримати 2 безкоштовні години перебування у коворкінгу New Gene — незалежно від того, чи здавали ви кров і коли робили це востаннє.

Якщо ж ви здаєте кров у акційний період, за кожну донацію ви отримуєте безкоштовний робочий день у New Gene. Для цього слід обов’язково прикріпити довідку про донацію в особистому кабінеті.

Отримати свій промокод та дізнатися, як ним користуватися, можна у кабінеті донора. Кожна донація крові здатна врятувати до трьох життів — реєструйтеся на ДонорUA, аби допомагати та отримувати бонуси й подарунки від наших партнерів.

Довідково:

New Gene — бізнес-простір у Києві (вул. Соборності, 19). «New Gene — це не про столи і стільці, не про те, що тут можна лише працювати. Це місце, де ти надихаєшся, маєш свободу робити те, що хочеться саме тобі, де поряд люди, так само повернуті на досягненні мети. Тут діляться досвідом та дізнаються нове. Тут постійний інспірейшн. Тут можна сховатися від усіх і подумати або забрейнштормити нереальну ідею». У будівлі коворкінгу наявні офіси для тривалої оренди та дві кімнати для перемовин, а перед будівлею є парковка.

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 140 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.