16 фахівців LIGA ZAKON здали кров на корпоративній донації з ДонорUA

16 фахівців LIGA ZAKON здали кров на корпоративній донації з ДонорUA

1 листопада 2023 року, 11:30

27 жовтня команда ДонорUA провела корпоративний день донора для LIGA ZAKON. Під час заходу 16 донорів здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила бригада Національного інституту хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова НАМН України.

«Донорство — це про потужний всеукраїнський рух, але і про глибокі особисті переживання кожної людини, яка ділиться кров’ю. Дякуємо за довіру команді LIGA ZAKON, яка розділила з нами і велику мету, і почуття кожного донора. Раді, що провідні українські компанії допомагають розвивати культуру донорства та задають відповідні тенденції — сьогодні це особливо важливо», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

16 донорів — це можливість врятувати життя більш ніж 40 пацієнтам. Кожна третя людина хоча би раз у житті потребує переливання крові, тож серед цих пацієнтів може опинитися будь-хто. Розвиток донорського руху — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

«Команда LIGA ZAKON та наші партнери нещодавно взяли активну участь у дні донора, і це було надзвичайно вражаючим і теплим досвідом для нас. Спільно з вами ми відчули справжню силу об'єднання і солідарності. Ми хочемо щиро подякувати кожному учаснику, який подарував частинку свого серця і крові для доброї справи. Ми глибоко віримо, що такі акції та наші партнерства є світлим прикладом для багатьох. Вони показують, що разом ми здатні робити неймовірні речі та давати приклад відповідальності та гідності. Дякуємо вам ще раз за вашу організацію, за теплоту та відкриті серця. Нехай ця спільна робота завжди наповнює нас позитивом та вірою в краще майбутнє!», — ділиться Марина Панасюк, HRD LIGA ZAKON.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 140 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

LIGA ZAKON — український розробник інформаційно‑аналітичних продуктів із потужною компетенцією в обробці великих даних та високими стандартами клієнтського сервісу. LIGA ZAKON — повністю українська приватна компанія, заснована у 1991 році, яка всі роки незалежності працювала для розвитку бізнесу та держави. Компанія пройшла чимало трансформацій і сьогодні від виробництва нішевих продуктів для юристів LIGA ZAKON перейшла до комплексної IT‑платформи LIGA360 для управління всією інформацією бізнесу.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.