30 фахівців Smart Solutions здали кров з ДонорUA

30 фахівців Smart Solutions здали кров з ДонорUA

7 листопада 2023 року, 13:26

2 листопада ДонорUA провели корпоративний день донора для Smart Solutions. Під час заходу 30 донорів здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила бригада Київського міського центру крові.

«Напередодні Геловіну ми багато думали, як відзначити цей день з користю. Прикрашаючи офіс до цого «моторошного» свята, ми зрозуміли, що такою атрибутикою нікого не налякати і не здивувати, адже довкола проливається справжня кров. І саме в цей момент нас осяйнуло: кров проливається за нашу землю, а отже, саме в цей момент вона конче необхідна. Тому ми запропонували всім колегам об’єднатися, аби «пролити» кров заради життя. Вдячні всім колегам, які долучилися до ініціативи, а також дякуємо ДонорUA за організацію», — розповідає Оксана Мазур, Head of HR Smart Solutions.

30 донорів — це більше 13 літрів крові, яка рятує життя. Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

«Здавши кров, команда Smart Solutions подарувала надію на одужання майже сотні пацієнтів. І важливо не тільки це: кожен корпоративний день донора — шлях до змін. Наша спільна мета — аби здати кров для українців було так само просто і звично, як задонатити кількасот гривень. Дякуємо партнерам, які довіряють нам такий важливий крок», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Фото з події

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. У разі, якщо захід є платним, отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 140 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Smart Solutions — міжнародний HR-провайдер. Провідний постачальник HR-послуг з 2009 року на ринку України. Довіривши другорядні задачі Smart Solutions, ваш бізнес може зосередитися на основних.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.