59 перевезень крові для фронту здійснили завдяки ініціативі #МиОднієїКрові від ПУМБ

59 перевезень крові для фронту здійснили завдяки ініціативі #МиОднієїКрові від ПУМБ

8 листопада 2023 року, 12:17

Команда ДонорUA спільно з Міністерством Охорони Здоров’я України організовує перевезення донорської крові для фронту. В цій місії нас підтримує соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ. У межах проєкту українські митці та бренди створюють стильний патріотичний мерч — замовляючи його, ви допомагаєте рятувати життя наших захисників і захисниць.

Від початку повномасштабного вторгнення ми вже здійснили 76 доставки крові та її компонентів крові до фронту. З них 59 профінансовано саме завдяки ініціативі банку.

«У жовтні нам вдалося організувати 4 перевезення крові для фронту. Дві з них оплачені завдяки донатам від спільноти, і ще дві — за кошти, зібрані у ході ініціативи #МиОднієїКрові. Дві такі поїздки — це близько 3000 поранених військових і цивільних, які минулого місяця вчасно отримали допомогу завдяки всім, хто замовляє мерч проєкту. За весь час співпраці команда ПУМБ передала ДонорUA 2,4 млн грн, і ми неймовірно вдячні за підтримку та довіру в такій надважливій справі», — коментує співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Кров перевозять у спеціальних авто, обладнаних холодильними камерами та здатними убезпечити персонал. Одна така поїздка коштує близько 50 000 грн. Замовляйте мерч на сайті проєкту — кожні ваші 25 грн дозволяють автівці проїхати додатковий кілометр.

ДонорUA — єдина недержавна організація, яка у співпраці з МОЗ та СДУ «УЦТК» транспортує кров у гарячі точки. Ви можете в будь-який час підтримати перевезення крові довільною сумою.

Кров для потреб фронту заготовляється по всій Україні. Реєструйтеся на ДонорUA і діліться кров’ю незалежно від того, де ви мешкаєте — вона неодмінно переможе!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.