49 працівників Американської торговельної палати здали кров з ДонорUA

49 працівників Американської торговельної палати здали кров з ДонорUA

15 листопада 2023 року, 17:05

10 листопада ДонорUA провели корпоративний день донора для Американської Торговельної Палати. Під час заходу 49 донорів здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила бригада Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова.

«Більшість працівників Американської торговельної палати здають кров давно й регулярно. Вже не вперше колектив робить це разом з ДонорUA, і ми вдячні за довіру та підтримку донорського руху. Кожен новий корпоративний день донора — це і про особливий досвід, пережитий людьми тут і зараз, і про спільну велику мету, коли люди діляться кров’ю просто тому що це класно. Це також інвестиція в розвиток донорського руху загалом», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

49 донорів — це 22 літри крові, яка рятує життя. Кожна донація — можливість врятувати життя трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

Фото з події — за посиланням.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів крові, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 145 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Американська торговельна палата в Україні (англ. The American Chamber of Commerce in Ukraine) — одна з найактивніших та найвпливовіших громадських неприбуткових організацій, які працюють в Україні. Організація виступає голосом великих інвесторів, які працюють в Україні, а також працює над залученням нових інвесторів на ринок.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.