#Розквітай у Кропивницькому: 50 містян здали кров з ДонорUA

#Розквітай у Кропивницькому: 50 містян здали кров з ДонорUA

21 листопада 2023 року, 18:24

18 листопада у ТРЦ DEPOt відбувся новий захід у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA. Під час події 50 людей здали кров на потреби на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір крові проводила виїзна бригада Кіровоградської обласної станції переливання крові.

«Ми звикли донатити кошти, і після перемоги ця звичка нам знадобиться, аби разом відбудовувати державу та підтримувати класні ініціативи. Так має відбуватися і з донорством крові — війна на 60% загострила потреби у ній, але і до повномасштабного вторгнення 2/3 пацієнтів не отримували її вчасно. Тож ми маємо зробити донорство крові частиною свого повсякдення, аби перемогти сьогодні й не повторювати помилок завтра. І це — мета кампанії #Розквітай, яка популяризує донорство крові у розрізі різних сфер нашого звичайного життя», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Серед учасників і гостей заходу було розіграно призи від бренду ґаджетів Gelius, розважального центру Crazy Land та кінотеатру Smart Cinema. Пригощали донорів мережа магазинів «Файно Маркет» та кав’ярня Capuccino. Фото з події — за посиланням.

50 донорів — це 22,5 л літри крові, яких може вистачити, аби врятувати до 150 життів. Долучайтеся і ви! Реєструйтеся на ДонорUA та отримуйте сповіщення, коли потрібна саме ваша кров.

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучитися можна наступним чином:

Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.