29 працівників Kadium Development здали кров з ДонорUA

29 працівників Kadium Development здали кров з ДонорUA

28 листопада 2023 року, 15:14

21 листопада ДонорUA провели корпоративний день донора для Kadium Development. Під час заходу 29 донорів здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила бригада Київського обласного центру служби крові.

«Команда Kadium уже не вперше здає кров разом з ДонорUA. Дякуємо за довіру! Завжди тішимося, коли корпоративні дні донора стають для компанії традицією. Такий підхід допомагає формувати і поширювати культуру донорства — воно перестає бути чимось незвичним і «дивним». Крові, яку здали 29 співробітників Kadium, може вистачити для порятунку понад 80 людських життів — військових або цивільних, дорослих або дітей. Долучайтеся і ви!», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

29 донорів — це 13 літрів крові, яка рятує життя. Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 145 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Kadium Development — український девелопер. У 2016 році компанія вийшла на будівельний ринок з амбітної метою — робити наші міста кращими, а людей щасливішими. Kadium не просто будує багатоквартирні будинки, а створює нові історії життя для сучасних українців.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.