34 людини у Запоріжжі дізналися свою групу крові на виставці кампанії #Розквітай від ДонорUA

34 людини у Запоріжжі дізналися свою групу крові на виставці кампанії #Розквітай від ДонорUA

29 листопада 2023 року, 10:30

25-26 листопада в ТРК City Mall у Запоріжжі відкрилася виставка #Побач від ДонорUA, яка популяризує донорство крові. Під час відкриття усі охочі могли дізнатися свою групу крові, і 34 гостя скористалися нагодою. Сама експозиція буде розміщена у City Mall до 2 грудня (фото). Виставка проводиться в межах кампанії #Розквітай.

Групи крові в містян визначали сертифіковані інструктори всеукраїнського проєкту «Моя група крові». Процедура проводиться інноваційним методом EldonCard — він простий, безпечний, не потребує повної медичної освіти, а для отримання результату вистачає 2-3 хвилини.

«Проєкт «Моя група крові» розповідає людям щось нове про них самих. Часто ми не замислюємося про якісь речі, поки не «приміряємо» їх до себе. Учасники проєкту дізнаються свою групу крові — а водночас і те, скільком людям вона потрібна та наскільки просто нею ділитися. Кампанія #Розквітай показує, що донорство — звичайна частина звичайного життя, і що донором варто бути просто тому, що ти маєш можливість допомагати й це нескладно. Поєднуючи ці два меседжі, ми прагнемо залучити якомога більше донорів, адже від них багато в чому залежить і наша перемога, і життя після неї», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Проєкт #Побач — це виставка портретів донорів, доповнених їхніми особистими історіями. Люди на цих світлинах не знайомі між собою, мають різний досвід донорства, інтереси та цінності — їх об’єднує лише бажання ділитися кров’ю й допомагати людям таким чином. На сайті кампанії #Розквітай можна переглянути портрети та прочитати історії, а також розповісти власну.

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучитися можна наступним чином:

  • придбати мерч від W8less, усі кошти від продажу якого спрямовуються на перевезення донорської крові до фронту;
  • організувати співпрацю (опція для бізнесу);
  • стежити за анонсами подій і приєднуватися.

Реєструйтеся на ДонорUA, здавайте кров зручно та користуйтеся бонусними можливостями для наших донорів.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.