Розпочався місяць донорства у Smartass: вже 24 людини здали кров

Розпочався місяць донорства у Smartass: вже 24 людини здали кров

4 грудня 2023 року, 14:32

2 грудня розпочався місяць донорства у мережі фітнес-клубів Smartass, ініційований ДонорUA. У клубі на вул. Жилянській відбулася відкрита подія, де 24 людини здали кров для військових і цивільних пацієнтів (фото). Забір крові здійснювала бригада інституту ім. Амосова. Захід відбувся в межах кампанії #Розквітай, що популяризує донорство крові.

Наступна відкрита донація у Smartass відбудеться 9 грудня за адресою пр-т Оболонський, 19.

«Кампанія #Розквітай розповідає про донорство, показуючи його зв’язок зі звичними сферами повсякденного життя. Фітнес — одна з найочевидніших «зачепок», адже донором крові може бути лише здорова людина, а тренуватися не лише для власного здоров’я, а й для допомоги іншим — вдвічі круто. Дякуємо Smartass за співпрацю! Вже на першій події ми зібрали достатньо крові, аби врятувати до 70 життів, і з радістю запрошуємо всіх на другу донацію 9 грудня», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Перш ніж реєструватися на донацію у Smartass на Оболоні, переконайтеся, що не маєте абсолютних чи тимчасових протипоказань до донорства, а також правильно підготуйтеся до процедури. Подія триватиме з 9:00 до 12:00 — аби уникнути черг, обирайте при реєстрації зручний часовий проміжок і приходьте в обраний час.

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучитися можна наступним чином:

Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.