42 людини здали кров у Smartass з ДонорUA

42 людини здали кров у Smartass з ДонорUA

12 грудня 2023 року, 14:03

2 та 9 грудня у мережі фітнес-клубів Smartass відбулися відкриті донації крові з ДонорUA. На цих подіях 42 людини здали кров для військових і цивільних пацієнтів інституту ім. Амосова. Захід відбувся в межах кампанії #Розквітай, що популяризує донорство крові.

«Бути донором — не обов’язок, а привілей, адже лише здорові люди мають можливість ділитися кров’ю. Донації, своєю чергою, сприяють оновленню організму й роблять здоров’я ще міцнішим. Тож донорство і фітнес — теми, пов’язані природним чином. Дякуємо Smartass за підтримку донорського руху! 42 донори — це об’єм крові, який здатен урятувати більше 120 людських життів», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

2 грудня захід пройшов у Smartass на вул. Жилянській, де кров здали 24 людини, більшість із них — уперше. 9 грудня донацію провели у клубі на Оболоні, де ще 18 киян долучилися до донорського руху (фото).

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучитися можна наступним чином:

Реєструйтеся на ДонорUA, аби здавати кров зручно та користуватися спеціальними можливостями для наших донорів. Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.