Здавай кров та тренуйся зі Smartass та ДонорUA

Здавай кров та тренуйся зі Smartass та ДонорUA

20 грудня 2023 року, 15:56

Мережа фітнес-клубів Smartass проводить благодійні тренування BRAVE. 50% коштів, отриманих від цих тренувань протягом грудня, мережа передасть ДонорUA. Окрім того, для донорів крові, зареєстрованих на ДонорUA, Smartass надає знижки та подарунки.

Безкоштовне тренування у Smartass Obolon можуть отримати донори, котрі у грудні здали кров у будь-якому центрі крові. Для цього слід підтвердити донацію в особистому кабінеті, прикріпивши довідку, та отримати свій промокод.

Також усі донори, які мають в особистому кабінеті 100 або більше бонусних балів, можуть обміняти їх на промокод та отримати знижку 10% на будь-який пакет тренувань у Smartass. Акція діє у всіх клубах мережі Smartass у Києві, а також у Харкові. Дата останньої підтвердженої донації в даному разі не впливає на отримання знижки.

Детальна інструкція та більше подарунків — у вашому кабінеті донора.

Реєструйтеся на ДонорUA, аби здавати кров зручно та сучасно й користуватися спеціальними можливостями для вашої спільноти. Ваша кров переможе!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.