#Розквітай у Вінниці: 48 містян здали кров з ДонорUA

#Розквітай у Вінниці: 48 містян здали кров з ДонорUA

27 грудня 2023 року, 15:36

23 грудня у просторі для ідей CHERDAK (ТРЦ Sky Park) відбувся новий захід у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA. Під час події 48 людей здали кров на потреби на потреби військових і цивільних пацієнтів.

«Донорство крові — це не лише про порятунок життів, а і про власне здоров’я. Регулярні донації сприяють оновленню організму, слугують профілактикою онкологічних та серцево-судинних захворювань, а також покращують емоційний стан, адже робити добро завжди приємно. Тож якщо ви прагнете у нелегкий час піклуватися про себе та допомагати іншим, закликаємо почати новий рік з донації крові», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Забір крові проводила виїзна бригада Вінницького центру служби крові на потреби військових і цивільних пацієнтів. Партнерами події виступили мережа супермаркетів «Сільпо», кінотеатр Smart Cinema та «Львівські круасани». Дякуємо за підтримку! Фото з події — за посиланням.

48 донорів — це майже 22 л літри крові, яких може вистачити, аби врятувати більше 140 життів. Долучайтеся і ви! Реєструйтеся на ДонорUA та отримуйте сповіщення, коли потрібна саме ваша кров.

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучитися можна наступним чином:

Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.