#Розквітай з ДонорUA: 47 донорів здали кров у Creative State of Arsenal

#Розквітай з ДонорUA: 47 донорів здали кров у Creative State of Arsenal

30 січня 2024 року, 15:34

27 січня у Creative State of Arsenal провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA (фото). 47 людей здали кров, аби допомогти військовим і цивільним пацієнтам у лікарнях Києва. Майже половина донорів на події здавали кров уперше.

«Кампанія #Розквітай — це про те, що бути донором не лише шляхетно, а й сучасно, цікаво та корисно для здоров’я. Кожен із нас сьогодні має піклуватися про себе, аби мати сили допомагати іншим, і донорство — «замкнене коло» турботи про себе та пацієнтів. Крові, яку здали донори у Creative State of Arsenal, може потенційно вистачити для 150 реципієнтів — дорослих і діток, що отримають надію на одужання, та наших захисників і захисниць, котрі відновлюються після поранень», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Процедуру донації проводили фахівці Київського обласного центру служби крові. У лікарнях Київщини протягом багатьох місяців постійно бракує крові всіх груп, тож медики закликають усіх долучатися до донорського резерву. Окрім того, по всій Україні кров заготовлюють для потреб фронту. Реєструйтеся на ДонорUA та здавайте кров зручно й сучасно!

Дякуємо за співпрацю Creative States — компанія вже не вперше підтримує події ДонорUA у Києві та Дніпрі. Завдяки команді Creative State of Arsenal ми не просто зібрали кров, а провели справжнє свято підтримки й допомоги. Сердечна подяка також пиріжковій «Тітка Клара», яка безкоштовно надала для події свіжу випічку, та магазину снеків «Обjerky» за корисні ласощі.

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучайтеся:

Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 150 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Creative States — сервісна компанія офісних рішень для команд будь-якого масштабу. Основне ядро резидентів — міжнародні та українські ІТ-корпорації, стартапи, венчурні фонди, інноваційні компанії, а також реальний сектор економіки; окрім зрілого бізнесу, простори мережі популярні серед фрілансерів. Сьогодні компанія оперує 5 просторами загальною площею 15000м² та місткістю понад 2500 робочих місць у Києві та Дніпрі. Резидентами Creative States стали monobank, Дія.City, Європейська Бізнес Асоціація, Fiverr, Lyft, Pomitni та багато інших українських та міжнародних бізнесів.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.