34 фахівці SKELAR здали кров на корпоративному дні донора з ДонорUA

34 фахівці SKELAR здали кров на корпоративному дні донора з ДонорUA

1 лютого 2024 року, 12:21

30 січня ДонорUA провели корпоративний день донора для венчур білдера SKELAR. 34 донори здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила бригада Київського обласного центру служби крові.

«Команда SKELAR уже не вперше здає кров з ДонорUA, і ми вдячні за таку довіру. Зворушені, що цього разу до Дня донора доєдналось ще більше співробітників. Корпоративний день донора — це можливість разом з колегами пережити непересічний емоційний досвід, який єднає та надихає. Це також внесок у формування культури донорства, за якої здавати кров — так само нормально і звично, як ходити разом у кіно. До того ж, 34 фахівці SKELAR здали достатньо крові, аби вистачило для 100 пацієнтів!», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

34 донори — це 15 літрів крові, яка рятує життя. Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

«Ми в SKELAR вдячні ДонорUA за можливість доєднуватись до донорського руху на регулярній основі. Скеларівці завжди з нетерпінням чекають на цю активність. Донорство – простий, але важливий внесок у допомогу тим, хто цього потребує. Доєднуйтесь!», — коментує Максим Штепа, СЕО SKELAR.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

SKELAR — venture builder, який будує міжнародні tech-компанії за правилами світу венчурних інвестицій. Разом із ко-фаундерами компанія збирає сильні команди, щоб перемагати на глобальних ринках. Сьогодні в SKELAR десяток бізнесів у різних нішах — від EdTech до маркетплейсів. Це — компанії, що мають відзнаки від Product Hunt, потрапляють у рейтинги ТОП-стартапів та продуктових компаній України, займають найвищі шаблі в AppStore та розробляють платформи, якими користуються мільйони людей. А ще, про бізнеси SKELAR пишуть TechCrunch, Wired та інші світові медіа.

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 150 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.