67 фахівців компанії «Алан» здали кров з ДонорUA на корпоративному дні донора

67 фахівців компанії «Алан» здали кров з ДонорUA на корпоративному дні донора

13 лютого 2024 року, 12:05

9 лютого ДонорUA провели корпоративний день донора для компанії «Алан». Це була перша така подія, яку ДонорUA організували у Дніпрі (фото). Прямо на підприємстві 67 донорів здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводила бригада Дніпропетровської обласної станції переливання крові.

«Дякуємо компанії «Алан» за довіру! За рівнем емоційності корпоративні дні донора — як дитячі дні народження: значна частина співробітників здає кров уперше, а в такі моменти й ми самі ніби стаємо трішечки дітьми. Для ДонорUA це теж було нове відкриття: ми вперше провели такий захід у Дніпрі, що дуже тішить. Радує й те, що крові, яку разом здали співробітники «Алан», може вистачити для порятунку 200 пацієнтів, серед яких — і наші військові», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

«Компанія «Алан» дуже рада, що перший такий захід з донорства у Дніпрі разом з ДонорUA пройшов на базі нашого підприємства. І що наші співробітники змогли долучитися до такої важливої та необхідної справи. Участь у таких заходах сприяє формуванню соціально відповідального підприємницького середовища, з однієї сторони, а з іншої, допомагає об’єднуватися заради важливої місії. Ми раді, що змогли взяти участь у такому благородному заході і сподіваємось на співпрацю з ДонорUA в майбутньому», — коментує кервіництво компанії.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 155 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Компанія «Алан» — виробник ковбасної продукції та делікатесів, що реалізуються в Україні та за кордоном. Компанія постійно забезпечує роботою понад 1000 кваліфікованих співробітників на кількох виробничих підприємствах та має філії продажів по всій Україні. Керівництво компанії постійно співпрацює з волонтерськими організаціями та затверджує, що добрі вчинки — об’єднують.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.