Нова програма підтримки донорів від Uber: знижка 45 грн на 10 будь-яких поїздок для всіх, хто здаватиме кров з ДонорUA

Нова програма підтримки донорів від Uber: знижка 45 грн на 10 будь-яких поїздок для всіх, хто здаватиме кров з ДонорUA

11 квітня 2024 року, 09:57

Зареєструвавшись на ДонорUA і здавши кров, донори можуть отримати знижку 45 грн на 10 поїздок в Uber. Знижка діє протягом 28 днів після донації. Тепер доїхати зі знижкою можна в будь-яку точку міста, а не лише в центр крові.

«Донорство — це передусім допомога. Рідко можна зустріти людей, які здають кров заради нагород чи пільг — ми робимо це тому що хочемо бути корисними. Одна донація може врятувати до трьох життів, і це — найдорожча винагорода. Ми ж просто дякуємо донорам, залучаючи до бонусної програми партнерів, які можуть подарувати щось корисне. Ваші 450 мл крові сумарно дають 450 грн знижки», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Як скористатися акцією від ДонорUA та Uber:

  • зареєструйтеся на ДонорUA;
  • здайте кров у будь-якому центрі крові в Україні та отримайте довідку;
  • підтвердьте донацію на платформі, сфотографувавши чи відсканувавши довідку і завантажити її в особистому кабінеті (відеоінструкція, як це зробити);
  • отримайте промокод;
  • введіть промокод у застосунку Uber — від вартості кожної з 10 наступних поїздок система відніматиме 45 грн упродовж 28 днів.

Акція діє в усіх українських містах, де працює Uber. Ви можете скористатися промокодом за умови, якщо маєте в кабінеті донора підтверджену донацію з 5 квітня поточного року. Дія акції не залежить від маршруту поїздки. Якщо у місті, де ви здавали кров, немає сервісу Uber, але у період дії акції ви відвідуєте міста, де він є, ви зможете скористатися промокодом і отримати знижку.

Проєкт #Uber4Donors запустили два роки тому. Початково зареєстровані донори могли запланувати донацію в особистому кабінеті та безкоштовно доїхати до центру крові й назад. Дослухавшись до побажань донорів, ми змінили умови акції.

Реєструйтеся на ДонорUA, здавайте кров зручно та системно і користуйтеся перевагами нашої бонусної програми. Дякуємо за врятовані життя, ваша кров переможе!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.