32 фахівці Ciklum здали кров з ДонорUA — це вже другий корпоративний день донора в компанії

32 фахівці Ciklum здали кров з ДонорUA — це вже другий корпоративний день донора в компанії

12 квітня 2024 року, 13:12

9 квітня ДонорUA вже вдруге провели корпоративний день донора для компанії Ciklum (фото). 32 співробітники здали кров на потреби військових і цивільних пацієнтів. Забір проводили фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

«Корпоративне донорство — унікальний досвід для команди та неоціненна допомога людям і країні. Здаючи кров, ми завжди відчуваємо тепло, радість і піднесення, й коли колеги роблять це разом, донація по-новому їх об’єднує. Свідомі бізнеси підтримують військо та соціальні проєкти фінансово, однак донорство — особливий внесок, адже кров неможливо купити чи замінити. 32 донори можуть разом врятувати майже 100 життів, серед яких — наші захисники і захисниці», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

«Цивільні можуть допомагати безліччю способів нашим військовим. Однак ми розуміємо, що саме донації крові — це допомога тут і зараз, це вклад у порятунок життів у воюючій державі. Тому ми охоче беремо участь у таких ініціативах і сподіваємося, що наступного разу ще більше Сіклумерів та їх близьких долучаться до донацій», — ділиться Тетяна Ладуба, директорка з розвитку бренду роботодавця Ciklum.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.