Здайте кров з ДонорUA і безкоштовно відвідайте Я Галерею в Києві

Здайте кров з ДонорUA і безкоштовно відвідайте Я Галерею в Києві

12 квітня 2024 року, 17:25

З 1 квітня по 30 червня всі, хто зареєструються на ДонорUA і здадуть кров, зможуть безкоштовно відвідати Арт-центр Павла Гудімова Я Галерея у Києві. Аби скористатися акцією, підтвердьте донацію в особистому кабінеті на платформі та отримайте промокод.

«ДонорUA постійно розвиває бонусну програму для спільноти. Ми здаємо кров, аби рятувати життя — під час повномасштабної війни мотивація очевидна як ніколи. Та ми намагаємося всіма доступними способами дякувати донорам за добрі справи, адже вони заслуговують на це. Мистецтво ж — один із найкращих подарунків, особливо українське мистецтво, яке так важливо берегти від російських впливів і російських ракет», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Як скористатися акцією від ДонорUA і Я Галерея:

  • зареєструйтеся на ДонорUA;
  • здайте кров у будь-якому центрі крові в Україні та отримати довідку;
  • підтвердьте донацію на платформі, сфотографувавши чи відсканувавши довідку і завантажити її в особистому кабінеті (відеоінструкція, як це зробити);
  • отримайте промокод на сторінці бонусної програми;
  • надайте промокод адміністратору Я Галерея, аби безкоштовно потрапити в арт-центр у Києві.

«Ми пишаємося кожним, хто допомогає! Кожним донором, хто віддає частинку себе нашим захисникам та людям, що потребують. Ви допомогли врятувати життя, а ми віддячуємо вам та допомагаємо дізнатись більше про сучасне українське мистецтво. Тож будемо раді бачити вас в Я Галерея!», — коментує Яна Весніна, менеджерка Я Галерея Київ.

Арт-центр Павла Гудімова Я Галерея в Києві розташований за адресою (вул. Хорива 49Б). Наразі там проходить виставка робіт анонімного графітера Rubae «Деструктивізм», яка триватиме до 28 квітня. Долучайтеся до донорського руху та підтримуйте українське мистецтво!

Я Галерея Арт-центр Павла Гудімова, що зустрічає гостей в Києві та Львові, співпрацює з талановитими художниками України, підтримує, розвиває та популяризує сучасне мистецтво. Діяльність Я Галерея не обмежується організацією виставок — арт-центр проводить лекції та майстер-класи, круглі столи й дискусії, ініціює музейні проєкти, організовує виставки українських художників за межами країни, збирає бібліотеку. Книги нашого видавництва Артбук увійшли до переліку найкращих українських книжок за версією PEN Ukraine.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.