34 фахівці Approve Leads здали кров з ДонорUA

34 фахівці Approve Leads здали кров з ДонорUA

24 квітня 2024 року, 12:13

19 квітня ДонорUA провели корпоративний день донора для команди Approve Leads (фото). 34 співробітники компанії разом здали кров, аби допомогти військовим і цивільним пацієнтам у лікарнях міста. Процедуру проводили медики Національного інституту раку.

«Це була тепла та зворушлива подія, як і всі корпоративні дні донора. Разом здавати кров і рятувати життя — тимбілдинг, який ні з чим не порівняєш. Крові, яку зібрали на донації в Approve Leads, потенційно може вистачити для сотні пацієнтів, в тому числі й поранених військових. Дякуємо за кожну краплю вашої небайдужості, та за внесок у популяризацію донорства», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

«ДонорUA — неймовірно лояльна і добра організація. Захід пройшов спокійно, ввічливо і в добрій атмосфері. Сестри підтримують і відповідають на будь-які питання. Дякую за гарний сервіс і цінний досвід. Я все життя боявся голок, а тут все пройшло швидко і безболісно. А після здачі крові ще й смаколики чекали. Раджу всім!», — ділиться Антон, один із донорів Approve Leads.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 165 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

APPROVE LEADS — компанія, яка є одним із лідерів на ринку України з налаштування таргетованої та контекстно-медійної реклами.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.