Співробітники «Монделіс Україна» здали кров з ДонорUA

Співробітники «Монделіс Україна» здали кров з ДонорUA

24 квітня 2024 року, 12:23

22 квітня ДонорUA провели корпоративний день донора для «Монделіс Україна» (фото). Захід пройшов на чипсовій фабриці компанії у Старих Петрівцях, що на Київщині. 16 співробітників компанії разом здали кров, щоб допомогти тим, хто її потребує. Процедуру проводили медики Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова.

«Кожна крапля крові — безцінна, і це не перебільшення, адже донорську кров неможливо ніде купити. Добровільне донорство — єдине джерело крові для тих, кому вона життєво необхідна. Одна донація потенційно може врятувати до трьох життів, і 16 донорів — це більше 40 пацієнтів, що отримали надію на одужання. Дякуємо!», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 165 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

ПрАТ «Монделіс Україна» — українська компанія, що працює з 1994 року та є одним із лідерів на ринку продуктів харчування. На виробничих потужностях компанії в місті Тростянець Сумської області та в селі Старі Петрівці Київської області працюють близько 1000 співробітників. Уже протягом 30 років «Монделіс Україна» є одним із провідних роботодавців, великих платників податків та інвесторів в економіку України. У своїй роботі ПрАТ «Монделіс Україна» чітко та неухильно слідує всім вимогам чинного законодавства, не має жодних звʼязків і не здійснює жодних операцій із росією чи Білоруссю та не входить до жодних санкційних списків.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.