#Спробуй з ДонорUA: 29 донорів здали кров у КНУТД, з них 26 — вперше в житті

#Спробуй з ДонорUA: 29 донорів здали кров у КНУТД, з них 26 — вперше в житті

29 квітня 2024 року, 15:54

25 квітня у Київському Національному Університеті Технологій та Дизайну провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA. Подія була розрахована передусім на тих, хто здає кров уперше, але були на ній і регулярні донори, що хотіли підтримати новачків власним прикладом. Всього 29 людей здали кров для військових і цивільних пацієнтів, й 26 із них робили це вперше. Забір проводили фахівці Київського обласного центру служби крові (фото).

«Ми вже не вперше проводимо такі події, де найбільшу увагу зосереджуємо на новачках. Та сьогоднішня донація — безпрецедентна за кількістю донорів-початківців. І ми щиро радіємо, адже перший досвід донації — завжди особливий, і коли він проходить яскраво, це дарує теплі спогади на все життя й мотивує здавати кров ще і ще», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

На події розіграли 2 павербенки від українського бренду Gelius, який підтримує всі події ДонорUA, та брендовану футболку кампанії #Розквітай від W8less. Пригощали донорів пиріжкова «Тітка Клара» та ресторан MAFIA з ТРЦ COSMO multimall.

В ході кампанії #Розквітай проводяться виїзні донації, тематичні лекції та акції підтримки для донорів, а також випускається стильний благодійний мерч. Проєкт доводить, що здавати кров можна просто, комфортно й сучасно.

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст новини не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.