20 л крові здали працівники «Укрпошти» з ДонорUA

20 л крові здали працівники «Укрпошти» з ДонорUA

10 травня 2024 року, 15:32

8 травня ДонорUA провели корпоративний день донора для компанії «Укрпошта» (фото). Разом співробітники компанії здали 20 л крові на потреби військових і цивільних пацієнтів. Захід відбувся у Головпоштамті на Хрещатику. Процедуру проводили фахівці Національного інституту серцево-судинної хірургіі імeні М. М. Амосова.

«Під час повномасштабної війни «Укрпошта» стала одним із символів нашої незламності. Попри будь-які небезпеки вона продовжує доставляти нам необхідні речі та подарунки від рідних, а чимало працівників підприємства долучилися до лав ЗСУ. І тим цінніше, що «Укрпошта» підтримує країну іще й кров’ю. 20 л крові — це надія на порятунок для понад 130 пацієнтів, що потребують переливання. Окрім того, це внесок у популяризацію донорства — своїм прикладом ви показуєте, що здавати кров — настільки просто і безпечно, що це можна зробити навіть у себе на роботі», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Кожна донація — можливість подарувати надію трьом людям, які потребують переливання. Будь-хто з нас може опинитися у такій ситуації, і розвиток культури донорства — запорука своєчасної допомоги для всіх нас.

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. Дякуємо всім, хто ділиться кров’ю й коштами, бере участь у наших ініціативах, підтримує нас інформаційно та допомагає розвивати донорський рух.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.