Sendpulse вже третій рік допомагає ДонорUA бути на зв’язку зі спільнотою донорів

Sendpulse вже третій рік допомагає ДонорUA бути на зв’язку зі спільнотою донорів

13 травня 2024 року, 15:54

Українська компанія SendPulse уже третій рік поспіль безоплатно надає ДонорUA свої сервіси для нашої оперативної комунікації зі спільнотою, що наразі налічує вже більше 165 тисяч людей.

«ДонорUA — найбільший цифровий реєстр донорів крові в Україні. В перші дні вторгнення кількість донорів на нашій платформі потроїлася, і зараз продовжує рости. Й ми вдячні SendPulse, які весь цей час, незважаючи на те, що база постійно збільшується, безоплатно надають нам усі можливості для ефективної комунікації з великою спільнотою», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця «ДонорUA» та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Використовуючи сервіси SendPulse, ДонорUA оперативно повідомляє донорам про потреби у крові в регіонах та інші актуальні новини, а також адресно залучає їх для допомоги конкретним пацієнтам.

Реєструйтеся на ДонорUA і здавайте кров зручно й сучасно. Отримуйте сповіщення, коли саме ваша кров необхідна для порятунку життів, і дізнавайтеся про бонусні пропозиції для донорів. Ваша кров переможе!

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 165 000 донорів. Більше 7 500 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

SendPulse — єдина платформа автоматизації маркетингу та продажів, що дозволяє комплексно просувати бізнес та утримувати клієнтів. В SendPulse ви можете відправляти розсилки по email, SMS, Viber та WhatsApp, працювати з клієнтами за допомогою чат-ботів у Telegram, Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, швидко створювати лендинги та запускати власні онлайн-курси без навичок програмування. А всі активності та дані про клієнтів зручно відстежувати у безкоштовній CRM від SendPulse.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.