День донора у лікарні Мечникова, Дніпропетровськ

n/a

29 березня 2015 року, 21:20

8 квітня 2015 з 10.00 до 13.00 в лікарні Мечникова (м. Дніпропетровськ) відбудеться донорський день. Мешканців міста знову запрошують здати кров для надання медичної допомоги пораненим і постраждалим із зони проведення АТО. У зв'язку зі складною ситуацією у Донецькій і Луганській областях, до Дніпропетровську надходять поранені. Багато з них - у важкому стані і потребують переливання крові, тому просимо всіх небайдужих патріотів відгукнутися та долучитися до акції!

Початок реєстрації о 10.00. на першому поверсі головного хірургічного корпусу, збір донорської крові на 2 поверсі у відділенні інтенсивної терапії.

До кроводач допускаються особи, які досягли 18-річного віку. При собі необхідно мати паспорт з пропискою у Дніпропетровську або Дніпропетровській області, копію ідентифікаційного коду. Мешканці Донецької та Луганської областей, які мають прописку або тимчасову реєстрацію в Дніпропетровській області, також можуть здати кров за наявності оригіналів документів.

Кількість донорів, яких приймуть, обмежена, тому ОБОВ'ЯЗКОВА РЕЄСТРАЦІЯ! Надсилайте ваші П.І.Б. СМС-повідомленням на номер 050 85 169 25.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.