Середа подяки: обіди для працівників Запорізького обласного центру служби крові

Ви дбаєте про донорів — відчуйте турботу у відповідь

21 квітня 2023 року, 16:52

alt text

У 2022 році ми запустили проєкт з харчування працівників центрів крові. Розпочали з Дніпра, де на обласну станцію переливання крові лягає величезне навантаження, адже у військовому шпиталі щодня рятують життя наших захисників, а у цивільні лікарні приїжджають люди з усієї області, й не лише Дніпропетровської.

З 14 квітня поточного року географія проєкту розширилася — другим містом стало прифронтове Запоріжжя. Наші партнери, кейтеринг-сервіс «ЗіСмаком», щосереди годують 150 працівників Запорізького обласного центру служби крові комплексними обідами.

Під постійними обстрілами й у безпосередній близькості до ЗАЕС ці люди роблять неймовірну роботу, і ми віддячуємо, як можемо. Взимку завдяки вашим донатам ми придбали для українських центрів крові обігрівачі UFO, один із яких поїхав до Запоріжжя, тепер — пригощаємо працівників смачною та корисною їжею.

«У будинку, де я проживаю, немає укриття. Знаходитися вдома самій було страшно, і я переїхала жити на роботу. Працівники й працівниці нашого центру крові зазвичай готують вдома і приносять їжу з собою. Я теж готую вдома, буває й на цілий тиждень наперед. Їмо, коли з’явиться вільна хвилина. А завдяки ініціативі «Дні подяки» я і мої колеги відчули турботу. Атмосфера спільного обіду, коли хтось приготував домашню їжу персонально для тебе, дуже розчулила», — ділиться завідувачка медичної лабораторії Людмила, яка працює у Запорізькому обласному центрі служби крові вже 4 роки.

Дякуємо партнерам — організаціям Global Blood Fund та Our Blood Institute — разом з якими ми можемо підтримувати тих, хто рятує життя. Якщо й ви хочете докласти руку до цієї роботи, станьте донором крові або волонтером «ДонорUA», підтримайте нас фінансово або інформаційно — будь-яка участь важлива.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.