Донорство у широкому контексті: «Додай червоного» 20 травня

Донація та лекція

13 травня 2023 року, 18:21

Раді запросити донорів і гостей на щомісячну виїзну донацію у рамках акції «Додай червоного». Захід відбудеться 20 травня у Radisson Blu Hotel за адресою вул. Ярославів Вал, 22. Початок — о 9:00. Якщо ви плануєте здати кров, будь ласка, зареєструйтеся на сторінці події та не забудьте правильно підготуватися до процедури.

Окрім донації, на гостей події чекає лекція від Вікторії Семенюк — завідувачки відділення супроводу трансплантації Українського центру трансплант-координації (УЦТК). На минулому заході «Додай червоного» пані Вікторія розповідала про донорство органів.

Пацієнти, що потребують трансплантації органів, можуть роками чекати такої можливості, й помирати, не дочекавшись. Підписавши згоду на посмертне донорство органів, ви даєте таким пацієнтам шанс на одужання. Про те, як це працює й чому це важливо, йшлося на минулій зустрічі. Попри делікатність і складність теми, лекція мала успіх, тож на прохання наших гостей і підписників ми запросили пані Вікторію ще раз.

Сьогодні ми гостро, як ніколи, відчуваємо цінність кожного життя. Донорство ж є одним із найдоступніших способів рятувати людей, які опинилися в біді. Дякуємо, що розділяєте з нами цю місію, й чекаємо на «Додай червоного»!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.