374 донації у 10 спільнотах: які компанії вже провели корпоративні дні донора у 2023 році

Як бізнес, державні установи, волонтерські організації та військові допомагають розбудовувати культуру донорства в Україні

7 червня 2023 року, 10:40

alt text

Від початку 2023 року команда ДонорUA провела 10 корпоративних днів донора. До ініціативи долучилися офіси Ocean Plaza, ZoolaTech, «Філіп Морріс Україна», Carlsberg і Ciklum, Американська торговельна палата, благодійний фонд «Сміливі відновлювати», Mirum clinic, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також 206-й батальйон територіальної оборони ЗСУ. Усього кров здали 374 людини — співробітники компаній, волонтери та військові.

«Корпоративні дні донора — це частина формування звички. Значну частину свого часу ми проводимо на роботі, і дуже добре, коли з роботи ми можемо приносити хороші традиції у сім'ю, формувати корисні звички, аби бути здоровішими, відповідальнішими, демонструвати свою позицію, — наголосила засновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська, — Щаслива, що багато корпорацій на сьогодні є соціально відповідальними і залучають своїх співробітників до свідомого способу життя. З 2015 року, коли ми почали формувати культуру донорства в корпораціях, до нас уже долучилися більше 100 компаній, які здали з нами кров і продовжують це робити на регулярній основі раз або двічі на рік».

Корпоративний день донора — сервіс від ДонорUA для бізнесу, організацій та державних установ, альтернатива звичним корпоративним вечіркам. Команда ДонорUA організовує для компаній події, де колеги разом здають кров, отримуючи цінний спільний досвід та відчуваючи свою причетність до порятунку життів. Проводячи такі заходи, компанії роблять значний внесок у розбудову культури донорства.

Дізнатися більше інформації про ініціативу та замовити корпоративний день донора можна на нашому сайті.

Дякуємо партнерам та колегам за довіру та допомогу у розвитку донорського руху!

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.