На підприємствах МХП у Миронівці провели наймасовіший офісний корпоративний день донора з 2020 року

На підприємствах МХП у Миронівці провели наймасовіший офісний корпоративний день донора з 2020 року

71 співробітник здав кров для потреб військових і цивільних пацієнтів

29 червня 2023 року, 18:55

28 червня в компанії МХП відбувся вже другий корпоративний день донора з ДонорUA, у межах якого 71 співробітник здав кров для потреб військових і цивільних пацієнтів. Це наймасовіший офісний корпоративний день донора з 2020 року — з часу, коли всі компанії масово переналаштувались на дистанційну роботу. На заході зібрали 32 літри крові, яка рятує життя.

У корпоративному дні донора взяли участь працівники Миронівського заводу по виготовленню круп і комбікормів та Миронівського м’ясопереробного заводу «Легко». Забір крові здійснювала бригада Київського обласного центру служби крові, яка разом із командою ДонорUA відвідала Миронівку.

«Цьогоріч компанія МХП, щоб залучити ще більше нових донорів крові та автоматизувати весь цей процес, заручилася підтримкою надійного партнера — ДонорUA, та його автоматизованої платформи DonorUA for Teams. У приміщенні помітними були картини, які брали участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі DonorUA Art Project», — ділиться деталями співпраці Олександр Шпиль, керівник соціальних проєктів регіонального відділення благодійного фонду «МХП — Громаді».

«Це була найбільш масова корпоративна донація з моменту переходу компаній на віддалений режим роботи. При цьому серед донорів було чимало власників рідкісних груп крові — переважала третя, хоча вона трапляється нечасто», — розповідає організаторка заходу та проєктна менеджерка ДонорUA Євгенія Якобчук.

Дякуємо компанії МХП за довіру, активну громадянську позицію та внесок у порятунок життів!

Ви також можете приєднатися до донорського руху, скориставшись нашою платформою, наприклад:

  • зареєструватися на сайті та здавати кров самостійно, користуючись перевагами особистого кабінету;
  • замовити для своєї компанії корпоративний день донора, який ми організуємо з урахуванням ваших побажань;
  • зареєструвати власну команду в DonorUA for Teams і перетворити донорство крові у форму дозвілля для спільноти колег чи друзів.

Ваша кров переможе — долучайтеся!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.