4150 донорів, 70 корпоративних літрів крові та 10 000 підписників в Instagram: результати роботи ДонорUA в червні

4150 донорів, 70 корпоративних літрів крові та 10 000 підписників в Instagram: результати роботи ДонорUA в червні

Дякуємо, що довіряєте нам!

5 липня 2023 року, 17:02

У червні ми відзначили Всесвітній день донора запуском всеукраїнської кампанії #Розквітай за підтримки Міністерства охорони здоров’я, Українського центру трансплант-координації та НСЗУ. Це перший проєкт, в якому ми говоримо про донорство не лише як про важливу справу, а й корисну та стильну. Головною амбасадоркою стала яскрава співачка Kola.

Також у червні ми подякували 47 почесним та заслуженим донорам за їхній внесок в систему крові України на церемонії DonorUA AWARDS.

Протягом минулого місяця 4 компанії провели в своїх офісах корпоративні дні донора, одна з них – холдинг МХП – залучила не лише центральний, але й один з регіональних офісів у м. Миронівка. Разом великі українські бізнеси за червень залучили до донорського руху 178 співробітників, зібравши понад 70 літрів крові, а це майже 520 потенційно врятованих життів!

Ми запустили програму формування команд для спільних донацій разом з колегами або друзями – ДонорUA for teams – якою вже почала користуватися компанія МХП.

Протягом червня понад 4150 нових донорів зареєструвалися на нашій платформі. А за всі роки існування платформи нас вже понад 130 тисяч! Створіть і ви свій кабінет донора: так ми зможемо інформувати вас про потреби у крові саме вашої групи.

Наша спільнота в інстаграм перетнула позначку в 10 000 підписників: дякуємо, що довіряєте нам і читаєте на різних майданчиках!

До речі, ми відновили твітер і запрошуємо вас підписуватися – там коротко і актуально про новини донорства і не тільки.

Дякуємо, що ви з нами!

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.