55 гостей дізналися свою групу крові на презентації прикрас, що рятують життя, від ZARINA та ДонорUA

55 гостей дізналися свою групу крові на презентації прикрас, що рятують життя, від ZARINA та ДонорUA

26 січня 2024 року, 22:49

20 січня у головному бутику ZARINA презентували (фото) благодійну колекцію прикрас, розроблену спільно з ДонорUA в межах проєкту «Моя група крові». Гості події могли безоплатно визначити свою групу крові — 55 людей завдяки цій нагоді долучилися до донорського резерву. До 24 лютого включно, щосуботи, кожен зможе прийти та дізнатися свою групу крові у різних містах України.

Подію відвідали: госпітальєрка Катерина Галушка, менеджерка Києва Юлія Бевзенко, CEO бренду Kachorovska Аліна Качоровська, шеф-редакторка Marie Claire Україна Ірина Татаренко, бренд-стратегиня Олена Тараненко, блогерка Яна Метьолкіна, стилістка Юлія Єрмолаєва, стилістка Тіна Сізонова, кутюрьє Яніс Степаненко, співвласниця Belkin Анастасія Степанова та багато інших.

«Ми неймовірно вдячні команді ZARINA, яка популяризує донорство разом із нами. Проєкт «Моя група крові» виконує одразу три задачі. Перша — ми прагнемо, щоб якомога більше українців знали свою групу крові. Це важливо, аби в разі поранення швидше отримати якісну допомогу. На жаль, навіть у глибокому тилу містяни не застраховані від обстрілів. Також ми залучаємо нових донорів. Дізнавшись свою групу крові, люди радо реєструються на ДонорUA, щоб рятувати життя — інструктори проєкту пояснюють учасникам, наскільки це може бути просто. Третя задача — забезпечити умови для того, аби пораненим військовим вчасно переливали кров», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

ZARINA спільно з ДонорUA розробили колекцію срібних прикрас, присвячену нашій крові. Весь прибуток від продажу спрямовується на:

  • організацію навчання для військових і бойових медиків, аби ті могли переливати кров на догоспітальному етапі;
  • закупівлю матеріалів і обладнання для переливання крові, зокрема підігрівачів плазми і крові, а також холодильників для зберігання крові на фронті.

“Наша колаборація є дуже цікавою і неочевидною. Хто б міг уявити тестування крові серед діамантів? А ми це зробили і пишаємося цим. Нехай наша справа робить донорство більш популярним і навіть «модним». Нехай здавати кров буде трендом. Ви також можете вже підтримати ініціативу, придбавши прикрасу з колаборації – весь прибуток ми щомісячно будемо передавати ДонорUA”, – коментує Заріна Нетовкіна, CEO Ювелірного Дому ZARINA

Акції з визначення груп крові проходитимуть у бутиках ZARINA щосуботи до 24 лютого включно:

  • 27.01 Київ, б. Шевченка, 2 (з 15:00 до 18:00)
  • 03.02 Київ, б. Шевченка, 2 та ТРЦ LAVINA MALL, Львів, ТРЦ Forum Lviv, Одеса, вул. Рішельєвська, 23а (з 15:00 до 18:00)
  • 10.02 Київ, б. Шевченка, 2 та ТРЦ LAVINA MALL, Львів, ТРЦ Forum Lviv, Одеса, вул. Рішельєвська, 23а (з 15:00 до 18:00)
  • 17.02 Київ, б. Шевченка, 2 та ТРЦ LAVINA MALL, Львів, ТРЦ Forum Lviv, Одеса, вул. Рішельєвська, 23а (з 15:00 до 18:00)
  • 24.02 Київ, б. Шевченка, 2 та ТРЦ LAVINA MALL, Львів, ТРЦ Forum Lviv, Одеса, вул. Рішельєвська, 23а (з 15:00 до 18:00)

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 150 000 донорів. Більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Ювелірний Дім ZARINA — перший діамантовий ювелірний бренд в Україні, компанія-інноватор, головною метою якої завжди було створення особливих ювелірних прикрас — кожен виріб від ZARINA стає тим особливим інструментом, ключем для розкриття індивідуальності, мрій та цінностей жінки.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.