#Розквітай з ДонорUA: 47 донорів поділилися кров’ю у Creative State of Arsenal

#Розквітай з ДонорUA: 47 донорів поділилися кров’ю у Creative State of Arsenal

9 квітня 2024 року, 11:13

6 квітня у Creative State of Arsenal провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA (фото). 47 людей здали кров для військових і цивільних пацієнтів у лікарнях Київщини. Процедуру проводили фахівці Київського обласного центру служби крові.

«Виїзні донації руйнують стереотипи про донорство і роблять його доступнішим. Ви здаєте кров у вихідний день в красивій комфортній атмосфері — це подія, яка залишає тільки найкращі спогади та надихає робити добро ще і ще. Дякуємо Creative State of Arsenal, де було зібрано вже не один десяток літрів крові», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Одна донація може врятувати до трьох життів, і 47 донорів потенційно допомогли більш ніж 140 пацієнтам. Зареєструвалося на подію ще більше людей, та не всі змогли здати кров через низький рівень гемоглобіну. Навесні ця проблема стає поширеною — читайте у статті, як і для чого підтримувати рівень гемоглобіну в нормі.

Реєструйтеся на ДонорUA і ви, аби здавати кров і рятувати життя системно.

В межах кампанії #Розквітай проводяться виїзні донації, тематичні лекції та акції підтримки для донорів, а також випускається стильний благодійний мерч. Проєкт доводить, що здавати кров можна просто, комфортно й сучасно.

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст новини не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Поділитись:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.