#Розквітай у Кропивницькому: 37 містян здали кров з ДонорUA

#Розквітай у Кропивницькому: 37 містян здали кров з ДонорUA

30 квітня 2024 року, 10:28

27 квітня у креативному просторі KOWO провели нову виїзну донацію у межах кампанії #Розквітай з ДонорUA (фото). 37 донорів здали кров, аби допомогти військовим і цивільним пацієнтам у лікарнях області. Процедуру проводили фахівці Кіровоградської обласної станції переливання крові.

«Менш ніж пів року минуло від попередньої донації, яку ми проводили у Кропивницькому в рамках кампанії #Розквітай. І ми раді, що й цього разу містяни відгукнулися на прохання здавати кров та поділилися нею з тими, чиє життя неможливо зберегти інакше. Дякуємо донорам та партнерам за цю теплу подію. Здавайте кров у будь-якому місті — для потреб фронту її возять з усієї України, і в кожному населеному пункті є цивільні, що потребують переливання», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

У межах кампанії у Кропивницькому відбулася також виставка #Побач у ТРЦ Depo’t Center, на відкритті якої 26 мешканців міста безплатно дізналися свою групу крові.

Подарунки та призи для донорів надали кінотеатр «Портал», мережа магазинів «Файно маркет», сімейний розважальний центр Crazy Land та компанія Laska.

В межах кампанії #Розквітай проводяться виїзні донації, тематичні лекції та акції підтримки для донорів, а також випускається стильний благодійний мерч. Проєкт доводить, що здавати кров можна просто, комфортно й сучасно.

Подію провели ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст новини не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.