Понад 2000 командних донацій крові: DonorUA for Teams у 2023

Понад 2000 командних донацій крові: DonorUA for Teams у 2023

29 грудня 2023 року, 15:55

У 2023 році платформа ДонорUA запустила DonorUA for Teams — рішення для командного та корпоративного донорства крові. Вже 67 команд випробували новий функціонал та централізовано долучилися до донорського руху, здійснивши сумарно 2463 донацій та зібравши понад 1000 л крові. Це — надія для більш ніж 7000 пацієнтів, у тому числі — поранених захисників і захисниць.

«Мені сподобалась одна фраза, а саме "маленька радянська армія ніколи не переможе велику радянську армію". Погоджуюсь, що саме інновації, цифровізація, та новітні технології можуть допомогти нам створити асиметричну перевагу і позбутись неефективності в різних сферах нашого життя. Але навіть найкращі технології не працюють без людей. Проте, на мій погляд, у нас з вами склалась чудова синергія. Ми даємо технологічне рішення, ви — свою кров, і так, разом, пліч-о-пліч, ми досягаємо більшого. Рік був складний і, ймовірно, прийдешній буде не менш складним. Ваша кров допомагає воювати, боротись зі злом, яке прийшло на нашу землю. І попри купу проблем, несправедливість, корупцію, ви продовжуєте важливу місію — рятувати життя. Без пафосу, знаходячись у тіні, але продовжуючи це робити. Дякую вам за те, що є частиною ДонорUA!», — ділиться Олександр Краковецький, співзасновник та СТО ДонорUA, CEO DevRain, Ph.D.

DonorUA for Teams — інструмент, корисний для організацій будь-якого масштабу, щоб об’єднувати активних та потенційних донорів у спільноти. Систему можуть використовувати компанії, державні та громадські організації, волонтерські та інші ініціативні групи, спортивні команди чи творчі об’єднання — будь-які спільноти, готові разом долучатися до донорського руху.

У квітні ДонорUA презентували розробку на «Алеї стартапів» під час Міжнародного форуму реабілітації у Львові. У жовтні проєкт DonorUA for Teams переміг в акселераційній програмі Act to Support від Фонду Східна Європа за підтримки ЄС.

У DonorUA for Teams ви створюєте власну спільноту донорів, можете приєднатися до вже створеної, а також організувати корпоративний день донора для вашої компанії задля покращення вашого соціального внеску. У системі є можливість відстежувати активність команди та кожного з її учасників, а також створювати підкоманди, які можуть змагатися між собою. Можна ставити цілі забезпечення певної частини потреб крові міста, регіону тощо, слідкувати за її досягненням та внеском всіх учасників процесу.

Для бізнесу це можливість проявити свою корпоративну соціальну відповідальність, підвищуючи залучення співробітників, а також їх лояльність до компанії. Для будь-яких інших команд DonorUA for Teams перетворює донорство на нову та цікаву форму дозвілля. Окрім того, будь-який донор або донорка, зареєстровані на сайті ДонорUA, можуть приєднатися до будь-якої відкритої команди у системі та знайти однодумців.

У DonorUA for Teams є безкоштовний пакет та платні тарифи. Отримані кошти дозволяють ДонорUA реалізовувати нові проєкти для залучення донорів крові — виїзні донації, лекції, інформаційні кампанії тощо.

Поділитися:

Підпишись на нашу розсилку, щоб бути в курсі всіх новин та активностей:

Хочеш бути в курсі всіх подій?

В каналі ми публікуємо цікаві факти, дописи, анонси, що пов'язані з донорством крові, сучасними трендами в медицині та використанню інформаційних технологій.